Ransomware

Stop gijzelvirussen met Sentinelone Endpoint Protection!

Geen uitbraken meer mogelijk van kwaadwillende software op uw endpoints en servers.

Ransomware blijft de voornaamste cyberdreiging voor Europese burgers en bedrijven. De gijzelsoftware bereikt steeds meer computers en smartphones. Dat stelt Europol in een recent verschenen rapport over cybersecurity. Traditionele AntiVirus software stopt nog maar 50% van de virussen, maar SentinelOne Endpoint Protection beschermt u tegen alle vormen van ransomware.

Als u slachtoffer wordt van een gijzelvirus dan is dat heel vervelend. U verliest gegevens, bent verplicht om dit te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en u zit met hoge kosten voor herstelwerkzaamheden en verloren werk. De AP is ook bevoegd uw organisatie een boete op te leggen als u na een incident niet kunt aantonen dat u voldoende maatregelen op het gebied van informatieveiligheid heeft genomen.

Met SentinelOne bent u 100% beveiligd tegen alle vormen van ransomware. SentinelOne houdt niet alleen de bekende virussen tegen, maar spoort ook nog onbekende virussen op en maakt deze inactief voordat ze schade kunnen toebrengen. Bovendien stelt SentinelOne uw backups veilig. Daarmee bent u voor 100% beschermd tegen ransomware.

Aanbevolen door Gartner en NSS!

Het gerenommeerde onderzoeksbureau Gartner heeft SentinelOne ook in 2017 benoemd als beste endpoint protection. En onderzoeksbureau NSS beveelt SentinelOne aan als beste in malware en exploits en Total Cost of Ownership (TCO).

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Een 100% bescherming tegen alle vormen van ransomware op uw endpoints en servers.
  • U krijgt van SentinelOne een garantie tot 1.000 USD per endpoint tegen schade door ransomware indien na de implementatie van SentinelOne toch een virus actief zou worden.
  • Automatisch herstel; gebruikers merken niets meer van aanvallen met ransomware. De beheerder krijgt alleen een melding via email en/of sms.
  • Uitgebreide forensics rapportage voor intern gebruik en rapportages naar IBD of NCSC.
  • SentinelOne neemt nauwelijks geheugen en processorcapaciteit in beslag
  • Met SentinelOne bent u echt veilig en verzekerd tegen ransomware.
  • Wie gingen u voor? SentinelOne wordt gebruikt door grote internationale bedrijven zoals Netflix, Walmart en talloze financiele instellingen. Sinds kort is SentinelOne ook in gebruik bij enkele Nederlandse overheidsorganisaties.

Bent u geintereseerd maar wilt u SentinelOne in de praktijk testen dan kan dat. Voor organisaties met minimaal 100 endpoints en/of servers bieden wij de mogelijkheid om een middag met hulp van een van onze medewerkers SentinelOne te testen op een aparte laptop met echte virussen. Maakt een afspraak en overtuig uzelf. Recourse is official partner van SentinelOne in Nederland, België en Zwitserland.

SentinelOne nu ook aanbevolen door NSS

De laagste kosten (TCO) en 100% veilig tegen malware en exploits. Vraag nu het
volledige rapport aan van NSS en lees waarom SentinelOne Endpoint Protection wel werkt.

SentinelOne ook in 2017 beste endpoint protection volgens Gartner

SentinelOne is voor het tweede achtereenvolgende jaar door Gartner benoemde als winnaar van het Magic Quadrant. Lees meer

Deze 11 vragen moet je stellen aan je leverancier voor endpoint beveiliging

Hoe kies je de endpoint protectie die bij jou past. Met deze 11 vragen maak je de juiste keuze en voorkom je teleurstellingen achteraf.

Bekijk een korte demonstratie van de SentinelOne oplossing