Heerenveen

Recourse bewustwording

Gemeente Heerenveen

Bewustwording is een ongoing proces dus er moet constant aandacht voor zijn binnen de organisatie zonder dat je mensen overbelast. Recourse helpt om die zorg uit handen te nemen.
Erik Brands, CISO gemeente Heerenveen

Meedenken. Dat is wat bij Recourse centraal staat.

“Het bewustwordingsprogramma van Recourse is prettig om mee te werken. Hoewel het een bijna turn-key oplossing is, kun je eenvoudig op detailniveau aanpassingen doen voor onze organisatie.”

Erg prettig wanneer je als organisatie je eigen invulling hebt over processen en organisatietaal. Bij gemeente Heerenveen is dat niet anders. Recourse zet zijn brede kennis en jarenlange ervaring in om organisaties bewust te maken van informatieveiligheid. Ze werken aan het afstemmen en finetunen van de oplossing zodat deze naadloos aansluit op de organisatie.

Ik heb best weleens gespard met Recourse over nieuwe ideeën of dashboards. Er wordt serieus geluisterd en als aangedragen ideeën handig zijn, ook voor andere klanten, is het vaak snel gerealiseerd.

“Ik praat niet tegen mensen strak in het pak die alleen aan facturen denken, maar met mensen die graag meedenken in oplossingen. Zonder gedoe achteraf. Meer het gemeentegevoel dan het corporate business gevoel, en dat vind ik fijn.”

HOE IS DE PRIVACY- EN INFORMATIEVEILIGHEID VERBETERD?

De Recourse tooling geeft goed inzicht in waar we staan als organisatie. Afdelingen en/of personen worden getoetst op kennis, houding en gedrag over privacy- en informatieveiligheid. Iedere medewerker volgt zijn eigen leerpad op niveau. Niet te makkelijk, ook niet te moeilijk. De minimale tijdsinvestering van de medewerker is een ander belangrijk aspect waarom de tooling aanslaat.

TOEKOMST

“Al vanaf 2017 werken wij samen op het gebied van bewustwording informatieveiligheid. Ik vind het super hoe ik samenwerk met Recourse. Als ik opmerkingen heb worden deze meteen opgepakt.”

We zijn nu bezig met het inrichten van het Recourse ISMS. Ik heb vertrouwen in de methode en aanpak. Uiteindelijk zijn het de mensen in de organisatie die het moeten gaan doen en het Recourse ISMS beschikt over genoeg tools om dit proces zo eenvoudig mogelijk uit te rollen. De samenwerking tussen Recourse en gemeente Heerenveen gaat onverminderd door.

Zie dat het werkt en vraag onze gratis demo aan

Recourse gaat de strijd aan met inefficiëntie en onnodige complexiteit. Ervaar zelf onze innovatieve en praktische software, die simpelweg doet wat het moet doen.

neem contact met ons op

100+

Implementaties bij overheidsorganisaties

300k+

Bewustzijnstoetsen afgerond