Bewustwording

Onbewust bekwaam

Veiligheid als onderdeel van het werk

Cursussen, workshops en bijeenkomsten. Allemaal nuttig. Wanneer medewerkers vervolgens overgaan tot de orde van de dag, schiet u echter het doel voorbij. Privacy- en informatieveiligheid is de orde van de dag. Wanneer medewerkers dat snappen, bereikt u pas échte veiligheid.

  • Wekelijkse nano-toetsen
  • Individueel leerpad
  • Zichtbare voortgang
  • Echte bewustwording

Onze pijlers

Echte bewustwording. Recourse doet het anders.

Uiteraard zijn audits belangrijk. Maar ze zijn slechts een papieren waarheid. Bij Recourse willen we dat privacy- en informatieveiligheid écht leeft in uw organisatie.

01 Inzicht

Onze oplossing biedt uw mensen een duidelijke bron van informatie. Data rondom kennis, inzicht en gedrag maken we eenvoudig inzichtelijk. Veel informatie is beschikbaar in het systeem en zelf kunt u specifieke informatie toevoegen. Zo zijn noodzakelijke procedures en processen altijd beschikbaar.

02 Controle

We controleren of wel volgens de afspraken gewerkt wordt en houden hiermee uw medewerkers scherp. Door wekelijks een korte kennisvraag, periodieke test-phishingmails en uitgebreidere lesstof aan te bieden. De stijgende resultaten zijn uiteraard overzichtelijk beschikbaar voor management.

03 Resultaat

Door continu te monitoren, toetsen en testen, bereiken we meer dan een papieren waarheid. Medewerkers worden zich steeds bewuster, door vaker geconfronteerd te worden met praktische vragen. Door alle voortgang vast te leggen, tonen we aan dat niet alleen de opzet staat, maar dat het ook werkt!

0-meting

Meet uw resultaten en zie de bewustwording groeien!

Voordat we van start gaan met onze doorlopende campagne om medewerkers bewust te maken, willen we weten hoe het niveau van kennis, inzicht en gedrag bij de start is. Onze nulmeting vormt hiervoor de basis. Vanaf daar bouwt u aan een bewust team van veilige collega’s.

Demo

Vraag een gratis demo aan en ervaar zelf hoe eenvoudig het is om de bewustwording te verhogen.

neem contact met ons op

100+

Implementaties bij overheidsorganisaties

300k+

Bewustzijnstoetsen afgerond