ISMS/PMS

Echt inzichtelijk

Simpel van buiten, vernuftig van binnen.

Visuele ondersteuning helpt om de vele informatie rondom privacy en security begrijpelijk te maken. Voor medewerkers, management én voor een CISO of FG. Ons ISMS biedt de tools om kwaliteitsmanagement eenvoudig te organiseren. Slim bedacht van ons, simpel voor u.

  • Cyclisch verbeteren
  • Inzichtelijke dashboards
  • Makkelijke samenwerking
  • Real-time inzicht in voortgang

Onze pijlers

Eenvoudig gemaakt. Recourse doet het anders.

We zullen nooit beweren dat kwaliteitsmanagement eenvoudig is. Maar wel dat de juiste tools u het inzicht geven, waarmee u het makkelijker krijgt.

01 Inzicht

Onze oplossing biedt uw mensen een duidelijke bron van informatie. Data rondom kennis, inzicht en gedrag maken we eenvoudig inzichtelijk. Veel informatie is beschikbaar in het systeem en zelf kunt u specifieke informatie toevoegen. Zo zijn noodzakelijke procedures en processen altijd beschikbaar.

02 Controle

We controleren of wel volgens de afspraken gewerkt wordt en houden hiermee uw medewerkers scherp. Door regelmatig te toetsen of betrokkenen nog werken volgens de normen, registreren we status en voortgang. De stijgende resultaten zijn uiteraard overzichtelijk beschikbaar voor management.

03 Resultaat

Door continu te monitoren, toetsen en testen, bereiken we meer dan een papieren waarheid. Medewerkers worden zich steeds bewuster, door vaker geconfronteerd te worden met praktische vragen. Door alle voortgang vast te leggen, tonen we aan dat niet alleen de kennis er is, maar dat het ook werkt!

Van start

Uw implementatie deskundig begeleid!

Uw eerste PDCA-cyclus begeleiden wij volledig. Zo zorgen we dat u ook écht stappen maakt richting een veiligere informatieomgeving. Zowel de technische als organisatorische implementatie zijn volledig inbegrepen bij ons pakket.

Demo

Vraag een gratis demo aan en ervaar zelf hoe eenvoudig het is om cyclisch te verbeteren en audits uit te voeren.

neem contact met ons op

100+

Implementaties bij overheidsorganisaties

300k+

Bewustzijnstoetsen afgerond