GRC

Veelzijdig

Wij vragen. U draait de cyclus.

U vraagt, wij draaien, draaien wij graag om. Wij stellen u namelijk de juiste vragen, wanneer u een PDCA-cyclus draait. Of het nu om privacy, kwaliteitszorg, of integriteit gaat. Onze GRC tool helpt u de cyclus in te richten, te doorlopen en af te ronden. Wij vragen. U draait.

  • Cyclisch verbeteren
  • Keuze uit diverse frameworks
  • Makkelijke samenwerking
  • Real-time inzicht in voortgang

Onze pijlers

Eén tool. Zoveel taken. Recourse maakt het makkelijk.

Recourse houdt van overzicht. Eenvoudige dashboards waar u in één oogopslag de juist informatie uithaalt. Welke cyclus u ook doorloopt.

01 Inzicht

Onze oplossing biedt uw mensen een duidelijke bron van informatie. Data rondom kennis, inzicht en gedrag maken we eenvoudig inzichtelijk. Veel informatie is beschikbaar in het systeem en zelf kunt u specifieke informatie toevoegen. Zo zijn noodzakelijke procedures en processen altijd beschikbaar.

02 Controle

We controleren of wel volgens de afspraken gewerkt wordt en houden hiermee uw medewerkers scherp. Door te blijven checken of uw medewerkers wel volgens de afspraken werken, en hen hierin te toetsen. De stijgende resultaten zijn uiteraard overzichtelijk beschikbaar voor management.

03 Resultaat

Door continu te monitoren, toetsen en testen, bereiken we meer dan een papieren waarheid. Medewerkers worden zich steeds bewuster, door vaker geconfronteerd te worden met praktische vragen. Door alle voortgang vast te leggen, tonen we aan dat niet alleen de kennis groeit, maar ook de werkwijze verbeterd!

Van start

Uw implementatie deskundig begeleid!

Uw eerste PDCA-cyclus begeleiden wij volledig. Zo zorgen we dat u ook écht de kwaliteit verbeterd. Zowel de technische als organisatorische implementatie van onze GRC tool zijn volledig inbegrepen bij ons pakket.

Demo

Vraag een gratis demo aan en ervaar zelf hoe eenvoudig het is om cyclisch te verbeteren en audits uit te voeren.

neem contact met ons op

100+

Implementaties bij overheidsorganisaties

300k+

Bewustzijnstoetsen afgerond