Nieuwegein

Recourse bewustwording

Gemeente Nieuwegein

Recourse heeft ons geholpen om privacy- en informatieveiligheid tot leven te brengen. Figuurlijk door de Nano Learning in de organisatie uit te rollen. Letterlijk door het bezoek van real-life Sir Askalot tijdens de organisatiedag!
Sam Lee, CISO Nieuwegein

Sir Askalot bij de gemeente Nieuwegein

"De ietwat onhandige ridder en zelfuitgeroepen veiligheidsexpert stelt iedere week een vraag. Precies wat wij zochten."

Bij Recourse staan ze altijd open voor nieuwe ideeën. Handig wanneer je in de organisatie een zachte landing van de nieuwe bewustwordingsmethode wilt realiseren. Ook in deze uitdaging heeft Recourse positieve bijdrage geleverd.

Anderhalf jaar geleden stonden we voor een andere uitdaging: het gebruik van traditionele e-learnings over privacy en informatieveiligheidsgebied stuitte op een hoop weerstand vanuit de organisatie. Het kostte medewerkers veel moeite om tijd te maken en de lesstof zakte snel weg. Met dit gegeven zijn we opzoek gegaan naar iets anders.

We raakte gecharmeerd van de Nano Learning oplossing van Recourse. Voor de deelnemer een laagdrempelige manier om bezig te zijn met bewustwording. De ietwat onhandige ridder en zelfuitgeroepen veiligheidsexpert stelt iedere week een vraag. Precies wat wij zochten.

Bij gemeente Nieuwegein willen wij de organisatie zoveel mogelijk op een leuke manier betrekken. Hier hebben wij veel energie in gestoken. Het contact met Recourse daarin verliep heel vlot. We hebben veel met Sybren overlegd om een aantal initiatieven te realiseren. Met succes. Zo tonen de koffieapparaten tijdens het bereiden van een kopje koffie een afbeelding van waarop Sir Askalot een informatieveiligheidstip geeft. En hebben alle medewerkers tijdens de “organisatiemiddag” van gemeente Nieuwegein de real life Sir Askalot kunnen ontmoeten. En ja, er werden belangrijke privacy en informatieveiligheidsvragen gesteld.

ZIE DAT HET WERKT EN VRAAG ONZE GRATIS DEMO AAN

Recourse gaat de strijd aan met inefficiëntie en onnodige complexiteit. Ervaar zelf onze innovatieve en praktische software, die simpelweg doet wat het moet doen.

neem contact met ons op

100+

Implementaties bij overheidsorganisaties

300k+

Bewustzijnstoetsen afgerond