Wassenaar Pilot Light Methode

Pilot Light Methode

Gemeente Wassenaar

Als je opzoek bent naar ontzorgen in het kader van privacy en informatieveiligheid of met het grip krijgen op bewustwording in de organisatie. Dan is Recourse daar de juiste partij voor.
Theo Snellen, CISO gemeente Wassenaar

De Pilot Light Methode bij de gemeente Wassenaar

“Met de Pilot Light Methode worden allerlei rapportagemogelijkheden aangeboden wat erg prettig is. Er wordt goed meegedacht in de afwegingen en welke richting je op wilt als organisatie”.

“Een wekelijkse vraag die medewerkers maximaal 2 minuten kost, is echt een uitkomst. Zo heb je met minimale tijdsinvestering toch constant aandacht voor privacy en informatieveiligheid.” Dat is wat Theo Snellen, CISO van gemeente Wassenaar antwoordde op de vraag welke aspect hem het meest aanspreekt van onze bewustwordingsmethode (Pilot Light Methode). Lees hieronder waarom Theo voor Recourse heeft gekozen.

Eerst hadden we altijd drie e-learnings voor informatieveiligheid en privacy die wij aanboden aan alle nieuwe medewerkers. Dat was het wel wat betreft bewustwording binnen onze organisatie. “Ik was dus op zoek naar een manier om frequenter privacy en informatieveiligheid onder de aandacht te brengen. Op aanraden van andere gemeentes ben ik bij de Pilot Light Methode van Recourse terecht gekomen.” Met name de NanoLearning was én is erg interessant voor onze organisatie.

We hebben voor de Pilot Light Methode gekozen zodat we zoveel mogelijk medewerkers kunnen betrekken bij de bewustwording op gebied van privacy en informatieveiligheid. Alle medewerkers nemen deel en ontvangen wekelijks een e-mail waarin 'Sir Askalot' een vraag stelt. Het is een vaste prik geworden in de organisatie.

“De Pilot Light Methode biedt allerlei rapportagemogelijkheden en dat is erg prettig. Recourse denkt goed mee in de afwegingen die ik maak over de richting we op willen als organisatie”. Ook de doelstellingen worden in kaart gebracht en daar wordt gezamenlijk naar toegewerkt. Met succes. Medewerkers vinden het leuk om de wekelijkse vragen te beantwoorden. Hierover krijg ik veel positieve feedback.

Ik ben als CISO enorm ontzorgd. Meten is weten. Ik hoef niet meer elke week langs een afdeling om een presentatie te geven over bewustwording. Nu kan ik gewoon automatisch vragen uitsturen en alleen bijsturen waar het nodig is. Het scheelt mij enorm veel tijd die ik nu aan andere nuttige zaken kan besteden.

Recouse denkt met ons mee en dat is erg prettig. Als je een wens hebt dan zet Recourse zich in om dat te realiseren. Met name als kleine gemeente ben je op zoek naar ontzorging. Bij Recourse vind je dat!

Zie dat het werkt en vraag onze gratis demo aan

Recourse gaat de strijd aan met inefficiëntie en onnodige complexiteit. Ervaar zelf onze innovatieve en praktische software, die simpelweg doet wat het moet doen.

neem contact met ons op

100+

Implementaties bij overheidsorganisaties

300k+

Bewustzijnstoetsen afgerond